Βιογραφικό

Βιογραφικό

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Αμβούργο της Γερμανίας. 

Από παιδί μου άρεσε η μουσική, ο αθλητισμός και ο χορός και δραστηριοποιήθηκα στον Γυμναστικό Σύλλογο της πόλης μου. Διδάχθηκα, αρχικά, κλασικό μπαλέτο και αργότερα σύγχρονο χορό. Μου ήρθε η ιδέα να μετατρέψω το χόμπι μου σε επάγγελμα και ολοκλήρωσα τέσσερα χρόνια εκπαίδευσης για να αποκτήσω από το κράτος την πιστοποίηση της καθηγήτριας γυμναστικής, στην κρατική αθλητική σχολή του Landessportbund (LSB) του Βερολίνου.

Παράλληλα, ήρθα σε επαφή με τη γιόγκα μέσα από την εξειδίκευση που επέλεξα στην προληπτική θεραπευτική γυμναστική. Από τότε, αυτό με συνόδευσε και με διαμόρφωσε σε όλη μου τη ζωή.  Στο στρώμα γιόγκα μου βρίσκω τον δικό μου προσωπικό χώρο, την όαση γαλήνης μου και την πηγή της δύναμής μου.

Η γιόγκα είναι ένας οδηγός και η άγκυρα στη ζωή μου. Η γιόγκα έχει αλλάξει εμένα και την αντίληψή μου για τη ζωή. Για μένα, γιόγκα σημαίνει να έχω επίγνωση της στιγμής και να μην αφήνω τον εαυτό μου να οδηγείται από τη μοίρα. Αυτό μου δίνει τη δύναμη και την ηρεμία που χρειάζομαι για να νιώθω καλά.

Η δεύτερη ειδικότητά μου, την οποία πήρα κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής μου στην αθλητική σχολή, ήταν στον σύγχρονο και παραδοσιακό χορό. Ωστόσο, την αγαπημένη μου δραστηριότητα τη βρήκα πολύ αργότερα: το ταγκό! Από το 2002 χορεύω αυτόν τον ιδιαίτερο χορό, ο οποίος ξεχωρίζει από όλους τους άλλους χορούς της Λατινικής Αμερικής, ως ο πιο αισθησιακός και συναισθηματικός. Διδάχθηκα εδώ στην Κρήτη, στη Γερμανία. Παράλληλα συμμετείχα σε διάφορα έθνικ και διεθνή φεστιβάλ Τango στην Ελλάδα, την Ιταλία, τη Γαλλία και την Αγγλία και τελειοποιήθηκα από έλληνες, γερμανούς και κυρίως αργεντινούς δασκάλους.